La Fàbrica de Somnis, el Musical

Benvolgudes i benvolguts :

Ens plau convidar-vos a venir amb tota la família a a veure i gaudir del musical "La Fàbrica de somnis" de País de Cotó, el proper diumenge 28 d'abril, a les 17'50h al Teatre de La Cellera de Ter i també el 19 de maig (matí i tarda) al Teatre Ateneu de Celrà. Aquest és un espectacle familiar que fusiona una part teatral amb la música en directe, a partir d'una banda de cinc músics dalt l'escenari i dos cantants, personatges principals . Per altra banda compta amb una escenografia molt acurada que permetrà jugar entre el món més tècnic de la fàbrica i el fantàstic, intercalant al mateix temps projeccions d'un tercer personatge clau en la trama argumental.

Després de quinze anys fent música i animació infantil, la companyia País de Cotó fa el salt amb una proposta pensada per a realitzar a teatres/auditoris . Esperem que en pogueu gaudir aviat prop de casa vostra.

Una abraçada!!!

Companyia País de Cotó

Sinopsi

Engranatges, tubs, palanques... la Fàbrica de Somnis comença a funcionar! Uns científics estrambòtics i un pèl embogits intentaran posar en funcionament la fàbrica, una màquina que permet aconseguir els millors somnis. Per aconseguir-ho necessitaran reunir set ingredients en tan sols set hores, abans no es desperti la somiatruites.

Fitxa artística

Glòria Matas: Veu i actriu principal

Faló Garcia i Pellejà: Veu i actor principal

Quim Sitjes: bateria i percussió

David Benítez: Contrabaix i baix

Montse Viñas: Piano, pianet, acordió

Raül Sánchez: Trombó, fiscorn

Xevi Triadó: Guitarra

Mª Àngels Buisach: Video de la somiatruïtes

Escenografia , videoprojeccions i vestuari: David Faüchs i Fanny Espinet, Art Estudi.

Direcció artística: Meritxell Yanes.


divendres, 4 de maig del 2007

Agenda de les actuacions de País de Cotó

Dissabte 7 de setembre 6 de la tarda, Festa Major de Juià
Diumenge 22 de setembre 12 del migdia, Festa Major de Santa Coloma de Farners (Animació Total).
Diumenge 20 d'octubre , Musical La Fàbrica de Somnis al Teatre de Banyoles.

Si el vols te l'enviem!!!

Si el vols te l'enviem!!!
Qui cregui que al seu Tió li pot interessar cagar a casa el nou disc, La Fàbrica de somnis, que es posi en contacte amb nosaltres a info@paisdecoto.com Per La Fàbrica hi van passar a enllaunar la seva veu : La Tresca i la Verdesca, En Joan Enric Barceló (Els Amics de les Arts), En Tortell Poltrona, en Cris Juanico (Ja t'ho diré), les De Calaix, en Jordi Tonietti, en Jordi Patxeco, l'Oriol Canals, l'Àngel Daban, l'Albert Fort (orquestra diversiones), l'Ivette Nadal, l'Agnès Fusté (Aquitamxé), en Carles Cors (Le Croupier)... entre molts altres bons amics. Camions de petons per tothom!

Fotos de la gravació de La Fàbrica de Somnis

ICTINEU, el submarí de Narcís Monturiol

ICTINEU, el submarí de Narcís Monturiol
El projecte Ictineu, el submarí de Narcís Monturiol , on alguns membres del grup vam col.laborar, rep el reconeixament del Premi Nacional Josep Pallach.País de Cotó vam estar treballant amb els alumnes i professors del Departament de Diversitat de l'IES Narcís Monturiol de Figueres, durant mesos per dur a terme un projecte relacionat amb la figura de Narcís Monturiol i l'Ictineu. Adreçat especialment als infants de les escoles, el resultat final és un magnífic exemple pedagògic i didàctic de com fer conèixer el geni empordanès inventor del submarí. Vegeu-ne l'esplèndid resultat final: el conte de l'Ictineu. http://www.iesmonturiol.net/ictineu

Seguiu-nos : paisdecoto

Seguiu-nos : paisdecoto

Muuuuaaaa...!!!¡¡!

Muuuuaaaa...!!!¡¡!